De ce aleg proprietarii serviciile noastre?
Anuntul de vanzare sau cumparare a unei proprietati este publicat in surse media locale (site-uri de anunturi locale si nationale, publicatii locale, site-uri ale agentiilor imobiliare), ceea ce inseamna economie de timp si bani. Totodata, oferta este transmisa tuturor agentiilor imobiliare din zona.
De ce colaboreaza agentiile imobiliare cu noi?
Suntem o sursa importanta de informatie imobiliara si detinem un portofoliu mare de clienti, atat vanzatori cat si cumparatori.
Care sunt avantajele colaborarii cu ApartamenteOnesti.info?
Toti clientii nostri (vanzatori sau cumparatori) beneficiaza de:
– publicare simultana a ofertei in mai multe surse de informare publica (site-uri, agentii, publicatii, portofoliu de clienti deja existent)
– servicii de promovare eficienta a ofertelor (crearea si publicarea anuntului in sursele de informare publica, trimiterea ofertei catre toate agentiile din zona, instiintarea portofoliului de clienti);
– obtinerea de comisioane speciale pentru tranzactie (pana la comision imobiliar zero);
– servicii de verificare asupra tranzactiilor si intocmire dosar acte necesare incheierii Contractului de vanzare-cumparare (dosar necesar la Notarul Public) la cele mai mici preturi
Adauga anunturi imobiliare Onesti Imobiliare Onesti fara intermediari Imobiliare Fara comision
Obligatii proprietar:
1. Orice proprietar ce publica un anunt imobiliar, are obligatia de a nu scrie informatii false sau de natura de a induce in eroare posibilii clienti, despre proprietatea ce urmeaza a fi vanduta sau inchiriata.
2. Proprietarul are obligatia de a respecta conditiile de publicare si de a instiinta echipa de administrare pentru orice eventuala eroare survenita, in vederea rectificarii acesteia.
3. Proprietarul este de acord cu publicarea anuntului si isi asuma responsabilitatea veridicitatii acestuia.
Obligatii agentie imobiliara:
1.Agentia imobiliara are obligatia de a nu scrie informatii false sau de natura de a induce in eroare posibilii clienti, despre proprietatea ce urmeaza a fi vanduta sau inchiriata.

2. Orice agentie imobiliara ce publica un anunt imobiliar este de acord sa ofere consultanta imobiliara tuturor clientilor interesati de oferta publicata
3. Agentia imobiliara este obligata sa publice comisionul perceput pentru fiecare oferta publicata in parte, si (daca este cazul) taxa pentru in intocmirea dosarului cu acte necesare la Notarul Public pentru incheierea Contractului de vanzare-cumparare.